« Takaisin

Haaja Vesa- Mä tuskin vielä uskon

/ Keskiyö(Midnight blues)

Bluelight Records BLR 45117 7   2016

Kunto Uusi

Agents-solistina tunnettu Vesa Haaja julkaisee ensimmäisen soolosinglensä ”Mä tuskin vielä uskon”. Kyseessä on Elviksenkin tunnetuksi tekemä "I Just Can't Help Believing", jonka suomalaisesta sanoituksesta vastaa Arto Sotavalta. Single on ensipuraisu Vesan ensimmäiseltä, alkusyksystä 2016 julkaistavalta soololevyltä, joka on maukas yhdistelmä 60-70-luvun melodista poppia, rockia, nostalgista suomi-iskelmää sekä ajatonta soundia ja tulkintaa.
Vesalla oli jo Agentseihin liittyessään mittarissa lähes 30 vuoden taival musiikin tekemistä ja keikkailua. Hänen omat bändinsä, vanhan rock'n'rollin kimpussa operoivat Whistle Bait ja The Barnshakers, ovat kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja kokoonpanoja. Levyjä Vesa on tehnyt eri kokoonpanojen kanssa yhteensä liki kaksikymmentä.
Uudella singlellä kuten tulevalla albumillakin soittavat Nieminen & Litmanen -kokoopanona tunnetut Sami Nieminen (Hammond-urut) ja Juha Litmanen (rummut), sekä Jussi & The Boysista tuttu Tuomas Metsberg (kitara). Bassoa soittaa Lasse Sirkko.

Hinta:8.00 €